\r\n

\r\n
به گفته دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران قیمت انواع کنسروها نسبت به سال گذشته حدود ۱.۸ برابر شده که که علت آن افزایش قیمت مواد اولیه از جمله محصولات کشاورزی و شکر است.
\r\n\r\n
\r\n\r\nسید محمد میررضوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به فروش ۱۳۰ تا ۱۴۰ کالای کنسروی در کشور اظهار کرد: به طور کلی کنسروهای گوشتی و غیرگوشتی در کشور تولید میشود. قیمت کنسروهای غیر گوشتی شامل انواع خورشتها، خوراک لوبیا و عدس، ذرت، مربا، ترشی و شور به دلیل افزایش هزینه بسته بندی در سال جاری افزایش یافته است. ابتدای امسال کارخانههای شیشه قیمت محصولات خود را حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش دادند که در قیمت بسیاری از محصولات کنسروی تاثیر داشته است.\r\n\r\nبه گفته وی قیمت انواع کنسروها نسبت به سال گذشته حدود ۱.۸ برابر شده که که علت آن افزایش قیمت مواد اولیه از جمله محصولات کشاورزی و شکر است.\r\n\r\nدبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران در ادامه در پاسخ به سوالی در رابطه با میزان کاهش تقاضا در این صنعت، تصریح کرد: قطعاً شاهد کاهش تقاضا بودیم، اما میزان دقیق آن مشخص نیست. چرا که ۱۷۰ واحد تولیدی عضو سندیکا هستند، اما تعداد کل تولیدهای فعال در این حوزه در کشور بیش از ۲۰۰۰ واحد است. به طور کلی افزایش قیمت، سهم بازار تولید کنندگان را کاهش میدهد که در نهایت منجر به تعطیلی کارخانههای کوچک میشود که مورد حمایت دولت هم نیستند.\r\n\r\nدومینوی تعطیلی کارخانههای تن ماهی\r\n\r\nمیررضوی در ادامه درباره وضعیت بازار کنسرو تن ماهی، اظهار کرد: ماهی تن تا سه سال قبل به عنوان کالای اساسی ارز دولتی دریافت میکرد که بعد از مدتی قطع شد. با توجه به اینکه حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد ماهی مورد استفاده در این صنعت وارداتی است، با قطع ارز دولتی این محصول از سه سال پیش، قیمت کنسرو ماهی از حدود ۱۰ هزار تومان به حدود ۳۵ هزار تومان رسیده است.\r\n\r\nبه گفته وی مصرف کنندگان این کالا بیشتر قشر متوسط ضعیف مثل کارمند، کارگر و دانشجو بود، بنابراین با افزایش قیمت مصرف آن کاهش یافت. در حال حاضر شاهد هستیم خیلی از کارخانجات در این حوزه که برند نبودند در حال تعطیل شدن هستند، چرا که بازار مصرف آنها کاهش یافته است\r\n\r\n
\r\n