شناسه خبر : 87434
تاریخ انتشار :
در صورت تصویب طرح صیانت آیا رمز ارز ها آینده ای خواهند داشت؟
بورس خبر گزارش میدهد؛

در صورت تصویب طرح صیانت آیا رمز ارز ها آینده ای خواهند داشت؟

بی شک رمزارزها، بلاکچین، متاورس و وب 3 جزو تکنولوژی های آینده جهان هستند و مردم دنیا به خصوص سرمایه گذاران، برنامه نویسان، نهادهای مالی، شرکت ها و سازمان های دولتی در انتظار بهرمند شدن هر چه بیشتر از این تکنولوژی ها هستند. در ایران اما هنوز آینده و ادامه حیات اینترنت بین‌المللی که زیرساخت و نیاز اصلی برای استفاده از بلاکچین و رمزارزها است در هاله ای از ابهام قرار دارد.

به گزارش بورس خبر به نقل از اقتصادآنلاین، هنوز آینده و ادامه حیات اینترنت بین‌المللی که زیرساخت و نیاز اصلی برای استفاده از بلاکچین و رمزارزها است در هاله ای از ابهام قرار دارد.

صرافی های داخلی جزو خدمات پایه کاربردی بومی و داخلی هستند و در صورت اجرای طرح صیانت جایگزین صرافی های خارجی میشوند.

نکته امنیتی که در اینجا پیش می آید این است که پس از خرید رمزارز، کاربران موجودی خود را به کدام کیف پول منتقل کنند زیرا پس از اجرای طرح صیانت دسترسی به کیف پول ها از بین میرود و هیچگونه نسخه داخلی کیف پول نه وجود دارد و نه میتوان آن را ساخت، پس کاربران باید موجودی خود را در کیف پول صرافی های داخلی نگه داری کنند که بسیار خطرناک است.

نکته دیگر این است که صرافی های داخلی امکانات محدودی دارند و فقط به خرید و فروش رمزارز محدود میشوند، در صورتی که صرافی های خارجی امکانات تقریبا نامحدود و جذابی دارند که کاربران میتوانند به واسطه این امکانات اقدام به درآمدزایی کنند.

 در صورت اجرایی شدن طرح صیانت استفاده از رمزارزها و نقل و انتقالات آن برای مردم بین کیف پول و صرافی بسیار مشکل میشود و طعم شیرین استفاده از بلاکچین برای همه تلخ خواهد شد.

هنوز معلوم نیست در زمان اجرای طرح صیانت چه اتفاقی برای استخراج کنندگان رمزارز در ایران می‌افتد. ایران 5 درصد از هشریت شبکه بیتکوین را در اختیار دارد که درآمد روزانه 3 میلیون دلاری را برای کشور به همراه دارد. در صورت اجرای این طرح، قطعا استخرهای استخراج که ماینرهای ایرانی به آن متصل هستند با مشکل مواجه میشوند.

استخرهای بین‌المللی استخراج رمزارز قطعا جزو خدمات پایه کاربردی محسوب میشوند و بعد از اجرایی شدن قانون صیانت مکلف به پیروی از قوانین کشور هستند، اما باز هم تحریم های بین‌المللی مانع از حضور این استخرها در ایران برای فعالیت قانونی میشوند.

در صورت اجرایی شدن طرح صیانت بعد از چند ماه باید منتطر قطع شدن کامل دسترسی ماینرها به استخرهای استخراج باشیم. نبود جایگزین داخلی معتبر برای این مورد و قطع شدن شبکه بین‌المللی که نیاز اصلی شبکه های بلاکچین است، درآمد روزانه 3 میلیون دلاری کشور از استخراج را از بین میبرد.   

کسب و کار های متعددی در حوزه رمزارز در ایران شکل گرفته، توسعه دهندگان و برنامه نویسان زیادی در انتظار لغو تحریم ها نشسته اند تا به جامعه جهانی بلاکچین بپیوندند. همه اینها در گرو وجود یک اینترنت آزاد، پرسرعت و جهانی است. امیدواریم که نمایندگان محترم مجلس و مسئولان کشوری به این موضاعات توجه لازم را داشته باشند تا از اجرای طرحی که تماما باعث ضرر و زیان جبران ناپذیر برای کشور است جلوگیری کنند.


نظرات

نظر شما

: : :
کلیه حقوق این سایت برای بورس خبر ایران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.


boursekhabariranian
Copyright © 2021 www.‎boursekhabariranian.ir‎, All rights reserved.